Cursussen & agenda
Help je kind groeien met een positieve mindset

Help je kind groeien met een positieve mindset

CJG-webinar

In dit webinar geeft kinderpsycholoog en opvoedkundige Tischa Neve tips om je kind te helpen groeien. Een webinar vol met heldere, praktische uitleg en tips die je meteen kunt toepassen in de praktijk.

Voor wie

Voor ouders van kinderen tussen 2 en 18 jaar.

Inhoud

Kinderen met een vaste mindset geloven dat hun persoonlijke eigenschappen vaststaan. Dat je het moet doen met de intelligentie en kwaliteiten waarmee je geboren bent.

Kinderen met een groeimindset geloven dat ze zichzelf steeds kunnen blijven verbeteren en ontwikkelen. Dat je talenten alleen het startpunt zijn en dat je steeds kunt blijven groeien door hard te werken en ervaring op te doen. Deze manier van denken kan je kind enorm helpen om zelfvertrouwen op te bouwen en te groeien op alle gebieden.

En het goede nieuws is: je kunt je mindset veranderen, en wij kunnen kinderen helpen om die groeimindset aan te leren of te behouden.

Onderwerpen

In dit webinar (een online lezing die je thuis vanachter je computer volgt) geeft kinderpsycholoog en opvoedkundige Tischa Neve tips om je kind te helpen groeien. Ze legt uit wat mindset is. En je krijgt veel praktische tips om:

  • een groeimindset te stimuleren;
  • effectief complimenten aan je kind te geven;
  • ’groeitaal’ te gebruiken.

Wil jij je kind helpen om leren leuk te vinden, vertrouwen te krijgen in zijn of haar eigen kwaliteiten en positief denkend door het leven te gaan? Meld je dan snel aan!

Aanmelden

Heb je het webinar Help je kind groeien met een positieve mindset van 14 maart 2019 gemist? Je kunt deze nog terugkijken tot 15 april. Klik op de link 'Webinar terugkijken'. Vul vervolgens je naam (mag een nickname zijn) en e-mailadres in en bekijk het webinar.

Agenda webinars 2019

Datum Titel
14 maart 2019 Help je kind groeien met een positieve mindset!
voor ouders van kinderen 2-18 jaar
9 mei 2019 Help, een scherm!
voor ouders van kinderen 1-18 jaar
26 juni 2019 Opvoeden zonder straffen en belonen
voor ouders van kinderen 2-12 jaar
25 september 2019 Zo help je je kind een scheiding door
voor ouders die gaan scheiden of gescheiden zijn
12 november 2019 Voor jou én je puber: Pubers en emoties
voor ouders én kinderen 10-16 jaar
 

Meer informatie

Organisatie
Centrum voor Jeugd en Gezin in samenwerking met GrootenKlein

Kosten
Geen

E-mailadres
info@​cjgcursus.nl

Meer informatie
088 254 23 84