Cursussen & agenda
Pubers zijn leuk!

In deze online lezing krijg je volop inspiratie om het leven met je puber (nog) leuker en gezelliger te maken!

Voor wie

Ouders van (aanstaande) pubers

Inhoud

 

Bij een webinar kun je als ouders op een afgesproken dag en tijd vanuit huis via internet inloggen op een live video/chatsessie over een bepaald onderwerp. Jij ziet hen, zij zien jou niet.

Dit webinar wordt verzorgd door Tischa Neve, kinderpsycholoog en opvoedkundige, waarin zij alles verteld over pubers.

 

Pubers in huis ... dat is voor velen best een hele uitdaging! Naast leuk en lief kunnen pubers namelijk ook onvoorspelbaar, onuitstaanbaar en emotioneel zijn. Aan ons als ouder om daar zo goed mogelijk op in te spelen. Dat valt niet altijd mee en daarom is een beetje inspiratie bij al die uitdagingen soms best fijn en handig.

Wat schuilt er achter het dwarse en stoere gedrag van een puber, wat maakt de puberteit voor een kind zo lastig en vooral: hoe ga je daar als ouder nou wel en niet mee om? Welke manier van communiceren werkt het beste? Hoe kan je de lol weer inzien van die worstelende puber?

 

Een lezing vol eyeopeners, voorbeelden en veel praktische tips die je direct in de praktijk kunt brengen.

Tischa neemt je op een heldere, praktische en laagdrempelige manier mee in haar visie op opvoeden en omgaan met pubers. Met humor, zelfspot (zelf pleegmoeder zijn is echt wat anders dan andere ouders coachen), positief en vooral gericht op ontdekken wat werkt voor jou en jouw kind. Want elke puber is anders en elke ouder ook.

 

Webinar terugkijken?

Heb je het webinar Pubers zijn leuk van 15 november 2018 gemist? Je kunt deze nog terugkijken tot 31 december. Klik op de link 'Webinar terugkijken'. Vul vervolgens je naam (mag een nickname zijn) en e-mailadres in en bekijk het webinar.

 

 

Agenda andere webinars 2018

 

Datum Titel Voor wie?
8 maart 2018 Driftbuien bij jonge kinderen ouders met kinderen 2-4 jaar
16 mei 2018 Kinderen en pesten ouders met kinderen 4-12 jaar
21 juni 2018 Alleenstaand opvoeden alleenstaande moeders of vaders
20 september 2018 Ouders langs de lijn ouders met een sportend kind, coaches en trainers

Alle webinars in 2018 zijn nu geweest. We zijn druk bezig met de planning van webinars voor 2019. Zodra die bekend zijn zullen ze op deze site bekend gemaakt worden.

Meer informatie

Organisatie
Centrum voor Jeugd en Gezin in samenwerking met GrootenKlein

Kosten
Geen

E-mailadres
info@​cjgcursus.nl

Meer informatie
088 254 23 84